Békéscsabáról származom, vidéki értelmiségi családból. A fotózással édesapám fertőzött meg aki mindig akkurátusan állítgatta be a családot az ünnepi alkalmakkor. Gimnázium után a budapesti Közgázt végeztem el és üzleti szférában helyezkedtem el.

Dolgoztam nagy multiban, kis hazai vállalatban, nagy állami cégben és saját vállalkozásban is számos iparágban. 2015 óta foglalkozom komolyabban a fotózással, amikor kiléptem az alkalmazotti létből. A fotós OKJ mellett a Szellemkép Szabadiskola 3 éves fotós képzését is elvégeztem. Azóta dolgoztam riportfotósként, rendezvényfotósként, fotóztam esküvőket, családokat, üzleti eseményeket, portrékat, ingatlanokat és készítettem autonóm fotóprojekteket is. Egyszóval sokmindent kipróbáltam a szakmában. Imádom csinálni!

Az aktív fotózás mellett az ujraterveztem.hu karrierváltó interjúblogot készítem és a WellYou marketingügynökséget vezetem. Rajongok a térképekért és a kolbászért. 🙂 Jelenleg Budapesten élek a családommal, a feleségemmel és a két gyönyörű kislányommal. Számomra a fotózás az amivel a leginkább kapcsolódni tudok az emberekhez.