Portréfotózás

Legyen az egy portrékép az önéletrajzhoz, egy profilképhez, vagy épp a céges weboldalra, én a legjobbat hozom ki belőled. Kötetlen, jó hangulatú légkörben elkészítjük azt a néhány képet ami neked is tetszik magadról. A portréfotózás helyszíne csak tőled függ: lehet professzionális stúdióban, a szabadban, vagy akár a vállalkozásod helyszínen.

Én professzionális eszközökkel és fénytechnikával készülök, és lehetőséged lesz több beállításból és sok nyers képből válogatni. Ígérem, a teljeskörű retusáláson átesett képek eredményével elégedett leszel, legyen az egyéni portréfotózás vagy céges portréfotózás. Több száz magán és üzleti ügyfél döntött már mellettem és nem bánták meg.

Rólam mondták

Marci kooperatív, lelkes és tehetséges fotós! Szeretettel ajánlom!
Köszönöm szépen a képeket ès a rugalmasságodat!?
Szabó Szonja

Marci szuper képeket csinált rólam. Nagyon jól ráérzett a pillanatra. Csak ajánlatni tudom.
Marton Gábor

Marci portréfotókat készített rólam. A kapcsolatfelvételtől kezdve precíz, rugalmas és minden levelemre nagyon gyorsan válaszolt; ami nekem nagyon pozitívan hatott. Maga a fotózás profi volt, nagyon jó légkört teremtett pillanatok alatt és a végeredménnyel teljesmértékben elégedett vagyok. Ajánlom bárkinek, nem fog csalódni ?
Bakó Anna

Közvetlen és profi hozzáállás a kapcsolatfelvételtől kezdve. A fotózás során figyelembe vette az egyéni kéréseket, szempontokat. És a lényeg, a végeredmény: nagyszerű képek kerültek átadásra, örömmel használom őket hivatalos, üzleti oldalaimon. Ezúton is köszönöm szépen!

Tóth Sarolta

Marci is a fun photographer who takes care of the good atmosphere during the shooting which certainly improves the quality of the pictures as well!

Deák Réka

Nagyon ajánlom Marcit, professzionális teljes mértékben!:)

Sárospataki Albert

It’s been a great pleasure working with Marci as the photographer for my personal project. Not only he is an excellent photographer, but he also atentively listens to the clients needs and gives suggestions. I’m really happy with the end result and would recommend him to anyone!
Joana Cervantes

Márton többször is készített már rólam portré fotókat. Mindig nagy hangsúlyt fordít arra, hogy kihozza „modelljeiből” a természetes és önazonos arcukat, amitől aztán szerethetők és igaziak lesznek az elkészült képek.

Jó szeme van az élethelyzetek elcsípéséhez és egyértelműen átjön, hogy a munkája a szenvedélye.
 
Kindli Erna

Marcit portréfotózással a DJ profilomhoz kerestem meg, amire gyorsan reagált, gyorsan találtunk közös időpontot. A fotózás során közvetlen volt, kellemesen, gyorsan eltelt az idő, pedig alapvetően nem szeretem, ha engem fényképeznek. Végeredményt illetően sok képet készített, amikből választhattam miket retusáljon, a végeredménnyel teljesen elégedett vagyok.

Molnár Roland

Portréfotózás árak

Egyéni portréfotózás már 50.000 Ft-tól elérhető.

Az árat befolyásolja a portréfotózás résztvevőinek száma, a fotózás konkrét helyszíne (stúdió, egyéb beltér, kültér) és az igényelt utómunkázott és retusált portréfotók mennyisége. Céges portréfotózás esetén csomagajánlatot adok.

Kérj most személyre szabott magán vagy céges portréfotózási ajánlatot az alábbi ajánlatkérési űrlap kitöltésével és 24 órán belül visszajelzést kapsz.

Hol

Ajánlatkérés portréfotózásra

Vedd fel velem a kapcsolatot és kérj személyre szabott ajánlatot portréfotózásra!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolok.

Csapatfotózás

10 + 8 =

Telefon

+36203799639