Esküvőfotózás

Elsődleges szempont számomra, hogy a pár jól érezze magát az esküvői fotózáson. Mindenkiből kihozom a legjobb énjét sokat nevetünk és teljesen rámbízhatják magukat a párok. Az eredmény pedig mindig valami különleges.

Rólam mondták

Marcira véletlenül bukkantunk rá, amikor a pünkösdi hétvégére eső esküvőnkre kerestünk fotóst. Nagyon tetszettek a referenciaképei, ezért írtunk neki, hogy ráér-e. Szerencsére ráért, így rendkívül gyorsan és gördülékenyen rögzítettük az időpontot, majd online megbeszéltük a részleteket. A fotózás nagyon jó hangulatban zajlott, az átadott képek pedig fantasztikusan sikerültek. Méltó személyes emléket kaptunk tőle. Az együttműködés szó szerint bizalmas és baráti volt, ami nagyon szimpatikus volt már a kezdetektől is. Szívből ajánlom őt mindenkinek, mi nagyon meg voltunk vele elégedve. Köszönjük a munkát!
Unger Tamás

Marci kooperatív, lelkes és tehetséges fotós! Szeretettel ajánlom!
Köszönöm szépen a képeket ès a rugalmasságodat!?
Szabó Szonja

Marci is a fun photographer who takes care of the good atmosphere during the shooting which certainly improves the quality of the pictures as well!

Deák Réka

It’s been a great pleasure working with Marci as the photographer for my personal project. Not only he is an excellent photographer, but he also atentively listens to the clients needs and gives suggestions. I’m really happy with the end result and would recommend him to anyone!
 
 
Joana Cervantes

Esküvőfotózás árak

Esküvőfotózás már 290.000 Ft-tól elérhető.

Az esküvőfotózás árát befolyásolja a konkrét helyszín, a résztvevők száma, az igényelt rendelkezésre állási idő, és a igényelt fotózási elemek (pl. készülődés, polgári szertartás, stb.).

Kérj most személyre szabott esküvői fotózás ajánlatot az alábbi ajánlatkérési űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolok a megkeresésedre.

Ajánlatkérés esküvői fotózásra

Vedd fel velem a kapcsolatot és kérj személyre szabott ajánlatot!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolok.

Esküvői fotózás igényelt részei

12 + 13 =

Telefon

+36203799639