Enteriőr- és épületfotózás

Különös gondossággal készítem el a enteriőr- és épületfotókat, legyen az egy lakás, egy kiadó szállás, egy hotel vagy épp egy vállalkozásbenső az ország bármely részén. A leíró, helyiségeket objektíven, a legjobb beállításokból bemutató, életteli képek mellett számos érzelmeket kifejező, hangulatjellegű részletfotót is készítek.

Rólam mondták

Két korábbi otthonunk eladásakor is Marci volt segítségünkre, hogy minél hatásosabban meg tudjuk mutatni, kinek lenne ideális választás a lakás. Beleszeretős és profi fotóinak köszönhetően gyorsan elkelt mindkét ingatlan. Mesteri, ahogy a nehéz terekben és a fényviszonyokkal „játszik” a kamerával, mintha egy hangszer lenne 🙂
Családi fotózásunk során azt tapasztaltuk, hogy pillanatok alatt tudott feloldani nagyokat és egészen piciket is, és mintha az emberek lelket tudná megmutatni a fotóival…
Jó szívvel ajánlom Marcit családi és ingatlanfotózáshoz egyaránt.

Horváth Szilvia

Márton nagyon profi munkát végzett a vendégházunk fotózásánál. A képek egyedülállóan szépek lettek, nagyon elégedettek vagyunk, bátran ajánlom mindenkinek!

Mátyus Máté

Marci kooperatív, lelkes és tehetséges fotós! Szeretettel ajánlom!
Köszönöm szépen a képeket ès a rugalmasságodat!?
Szabó Szonja

Marci a lakásunk kiadásához készített nekünk profi fotókat. Felülmúlták a várakozásainkat a képek, ugyanis Marci szuperül megtalálta azokat a beállításokat, amik visszaadták a lakásnak az általunk nagyon kedvelt légkörét, az „arcát”, amit meg szerettünk volna mutatni. A fotózás is egy élmény volt ? Szívből ajánlom Marcit, biztos, hogy nem utoljára kértük fel ?

Bozóki-Szabadi Katalin

Marcit jópár fotós közül választottuk ki a hotelünk fotózására és nagyon elégedettek voltunk vele. Maximális erőbedobással és odafigyeléssel dolgozik és nagyszerű képeket készít. A fotókat nagyon jól tudtunk használni az értékesítésben.

Joós Adél

It’s been a great pleasure working with Marci as the photographer for my personal project. Not only he is an excellent photographer, but he also atentively listens to the clients needs and gives suggestions. I’m really happy with the end result and would recommend him to anyone!
Joana Cervantes

Ingatlanfejlesztések kapcsán több ízben is fotóztunk Marcival. Mindig csodás képek születtek. Olyan képek, amelyekkel a felújított lakásunkat gyorsabban el tudtuk adni, mivel átjött a hely szellemisége és otthonossága. A hab a tortán pedig, hogy Marci mindig rengeteg részletfotót készített, amelyeket szuperül tudtam használni a social media felületeimen.

C. Szabó Helga

Marci is a fun photographer who takes care of the good atmosphere during the shooting which certainly improves the quality of the pictures as well!

Deák Réka

Enteriőr- és épületfotózás árak

Enteriőr- és épületfotózás már 60.000 Ft-tól elérhető.

Az árat befolyásolja a konkrét helyszín, a lakás/apartman/vendégház mérete, a fotózandó helyiségek/szobák száma és a kültéri képek igénye.

Kérj most személyre szabott enteriőr- és épületfotózási ajánlatot az alábbi ajánlatkérési űrlap kitöltésével. 24 órán belül visszajelzést kapsz.

Ajánlatkérés enteriőr- és épületfotózásra

Vedd fel velem a kapcsolatot és kérj személyre szabott ajánlatot!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolok.

Kültéri képek

4 + 4 =

Telefon

+36203799639